Bestil din service I dag

En kaffemaskine kan desværre gå i stykker eller få problemer med at køre optimalt, så hvis det skulle ske, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Du kan ringe eller skrive til os, og så skal vi nok sørge for, at din kaffemaskine bliver fuldt funktionsdygtig igen.

Vi sætter en ære i at være både bedst og hurtigst, når det gælder servicebesøg af kaffemaskiner. Det er nemlig vigtigt for os, at du har en kaffemaskine, som du kan regne med, og uanset hvilken løsning du har så ved vi også hvor vigtigt det er for jer at jeres kaffemaskiner altid virker.

Du kan regne med os til enhver tid. Vi er nemlig ikke blot leverandør af din kaffemaskine men også en vigtig samarbejdspartner, når du skal have service til den. Dette sker via en af vores samarbejdspartnere.

En velfungerende kaffemaskine er en selvfølge

Om Coffee Service

Det er en selvfølge for os, at din kaffemaskine virker, og at du er tilfreds med den. Derfor gør vi, hvad vi kan for, at du har en velfungerende kaffemaskine. Vi vil også gerne rådgive dig omkring valg af maskine og hvilken type kaffe eller andet produkt til varme drikke, som vi tror vil være optimalt til dig og din virksomhed.

Det er nemlig vigtigt at vælge den rigtige maskine såvel som det rigtige kaffeprodukt. Hvad du stiller til rådighed til både dig selv, dine medarbejdere og de kunder, som kommer på besøg i din virksomhed, er med til at vise, hvem jeres firma er, og hvad I står for. Smag angående kaffe og andre varme drikke er selvfølgelig en individuel ting, men hvis du beder om rådgivning, så gør vi vores bedste for at finde den maskine og de kaffeprodukter, som passer bedst til jer.

Hvis du skal have service til din kaffemaskine, så reagerer vi hurtigt, så du får en servicetekniker ud på din virksomhedsadresse hurtigst muligt.

Sådan får du et servicebesøg

Klik her for at bestille service. Du kan også ringe til os på +45 70 25 80 35 for få en servicetekniker ud. Hvis du har købt din kaffemaskine et andet sted og ikke har en serviceaftale, så vil vi vurdere din sag, når du kontakter os.

Har du en serviceaftale med en anden leverandør end os, så anbefaler vi, at du ringer eller skriver direkte til dem. Vi vil gerne stå for at forbinde dig med en tekniker, som kan komme ud til din adresse, men det kan være, at det tager en smule længere tid at få service, sammenlignet med hvis du havde ringet direkte til servicepartneren. Du vil kunne se, hvem din servicepartner er, hvis du kigger på servicekortet på din maskine.

0
    0
    Indkøbskurv
    Din kurv er tom