Coffee

Digitell Coffee

Kaffetørstig? Eller er der problemer med kaffemaskinen? Hvad enten du tørster efter god kaffe eller har brug for en servicetekniker til at klare problemerne med din maskine, så står Digitell klar til at hjælpe dig.

Vi er leveringsdygtige med de bedste kaffeløsninger til din virksomhed – fra maskine, til kaffe, og sågar vandanlæg til koldt og vand med brus, hvis I har brug for sådan en. Hos Digitell Coffee har vi et nøje udvalgt sortiment af kaffe, som er tilpasset de typer maskiner, som vi leverer.
Vi sælger flere typer kaffe, men fælles for dem alle er, at kvaliteten er sublim og vi kan dermed garantere at alle i din organisation vil elske jeres kaffe fra os.

Her på siden kan du se vores udvalg af kvalitetskaffe fra forskellige brands, og du kan også booke tid til service. Så sørger vi for, at der kommer en kaffemaskinetekniker ud til din virksomhed og får styr på maskinen, sådan at du og dine kolleger igen kan få kaffe.

Din samarbejdspartner når du gerne vil have en god kop kaffe

Digitell Coffee er ”Din genvej til god kaffe” vi har mere end 10 års erfaring med levering af kvalitets kaffeløsninger til det danske erhvervsliv.

Vores koncept er temmelig enkelt; vi vil sørge for den bedste kaffeløsning til din virksomhed. Det vil og kan vi, fordi vi elsker kaffe, vi er en smule nørdede hvad angår maskinerne, og besidder stor viden om drift, logistik og finansiering. Vi sikrer jer god service og konkurrencedygtige priser, med en fast lav pris pr. kop, ingen opstartsgebyrer, eller uforudsete udgifter.

Vi har selvfølgelig valgt at samarbejde med de bedste leverandører, bl.a. Coffema og Kaffe Lars, som har deres egne teknikere som kan hjælpe med at servicere jer når behovet opstår. Vores leverandører er alle med i Fairtrade-ordningen, så du kan stille koppen, trykke på knappen, og drikke kaffen med god samvittighed. Vi tilbyder et fuldt sortiment bestående af kaffemaskiner og vandanlæg til koldt vand og med brus, økologisk Fairtrade kaffe og chokoladedrikke.

Der er derfor flere fordele ved at bruge os som samarbejdspartner, når du gerne vil have en god kop kaffe.

Fairtrade

Alle vores samarbejdspartnere er med i den internationale Fairtrade-ordning. Fairtrade er en international mærkningsordning, hvis primære formål er at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder og arbejdere i Afrika, Asien og Syd- og Mellemamerika.

Fairtrade-produktion tager også hensyn til miljøet og klimaet – der arbejdes bl.a. hårdt på at beskytte jord og vandløb i de nærområder, hvor bønderne og arbejderne bor, og brugen af GMO og farlige sprøjtegifte er strengt forbudt. Læs mere om Faitrade her: fairtrade-maerket.dk

Læs mere

Med en kaffeløsning fra Digitell Coffee står I ikke alene når maskinen er installeret. Vi tilbyder et stort udvalg af økologisk Fairtrade kaffe, the og chokoladedrikke, i mange forskellige smagsvarianter og styrker, og med en fast leveringsaftale sørger vi ligeledes for, at I aldrig løber tør.
Tag kontakt, så finder vi sammen den helt perfekte blend til jeres virksomhed.

Digitell Coffee tilbyder markedets bedste løsninger til netop jeres kaffesetup.

Med flere års erfaring inden for kaffe, kan vi rådgive, udvikle og implementere løsninger, der forenkler jeres kaffesetup.

Vores medarbejdere møder jer i øjenhøjde enten hos jer eller til en kaffepræsentation på vores kontor, hvor vi afdækker behovene og fastlægger den rigtige løsning frem til det endelige setup – på den måde er I altid i sikre hænder med Digitell Coffee.

Salg af kaffe og kaffemaskiner samt service af kaffemaskiner

Du kan købe både kaffe og kaffemaskiner hos os. Det kan du gøre ved at kontakte os per telefon eller e-mail. Så vender vi tilbage til dig og sammen finder vi den bedste løsning for jer.

Hvis du gerne vil bestille mindre varer såsom kaffebønner, kaffepulver og rengøringsmiddel til din kaffemaskine, så kan du gøre det online her på vores hjemmeside. Det foregår ved at klikke ind på menupunktet “Bestil varer” under Coffee i topmenuen. Inde på siden med produkter kan du nemt lægge en eller flere varer i kurven. Bestilling og betaling foregår på almindelig vis.

Kan vi hjælpe dig?

Hvis du har spørgsmål til kaffe, kaffemaskiner eller andre relaterede produkter, så kan vi helt sikkert hjælpe dig godt på vej. Vi vil gerne svare på spørgsmål om stort og småt, og vi står også til rådighed, hvis du har brug for support til de kontormaskiner eller andre produkter/services, som du har købt hos os.

Da Digitell A/S omfatter flere forskellige fagområder, så er det meget muligt, at vi kan hjælpe dig, hvis du har brug for nye computere, en ny telefoniløsning, nye AV-løsninger, hosting-muligheder, printer til erhverv, Office 365 erhverv eller andre IT-løsninger. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål ved at klikke ind på det relevante menupunkt her på siden, er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer på telefonopkald og e-mails inden for kort tid.

0
    0
    Indkøbskurv
    Din kurv er tom