IT & hosting

IT-sikkerhed

Med et øget fokus på datasikkerhed, forbrugerrettigheder, gennemsigtighed etc., er det helt essentielt, at der er styr på IT-sikkerheden i din virksomhed. Det gælder, uanset om du er indehaver af en enkeltmandsforretning, hvor korrespondance med kunder foregår via eksempelvis Hotmail eller Gmail, eller om du er medarbejder i en massiv virksomhed, hvor al e-mailkorrespondance ligger på jeres egne servere.

Digitell er den rette samarbejdspartner, hvis du gerne vil have ro i sjælen angående din IT-sikkerhed. Vi kan hjælpe dig med at få rettet op på sikkerhedsbrister. Men vi kan også hjælpe dig med at gennemgå dit nuværende setup, sådan at vi afdækker alle aspekter af dit IT. Dermed får du en vurdering af, om sikkerheden er ok, eller om der skal strammes op på din IT-sikkerhed.

Hvorfor benytte os til at sikre dit IT?

Desværre er der hackere og andre ondsindede personer online, der har som mål at trænge ind på folks computere, telefoner, tablets og andre elektroniske enheder. Når du beskytter dig selv og dit firma bedst muligt mod udefrakommende trusler, så kan du færdes mere sikkert på internettet, og du kan også bedre have tillid til, at de e-mails, der kommer igennem firewallen, ikke er ondsindede.

Vi kan hjælpe dig med flere aspekter inden for IT-sikkerhed, og vi sætter en ære i at levere et resultat, som du kan regne med. Der skal være tillid mellem os og vores kunder, og det gælder især, når der er tale om personfølsomme oplysninger og beskyttelse mod hackere etc.

Hvis du har behov for det, kommer vi også gerne med vejledning i forhold til virksomhedens IT-sikkerhed. Eksempelvis hvordan du og dine medarbejdere bedst undgår, at spam og phishing slipper igennem, så I får vira på jeres computere. Kontakt os i dag, hvis du ønsker en samtale omkring virksomhedens IT-sikkerhed.

Fordele ved at optimere virksomhedens IT-sikkerhed

Din virksomheds IT-sikkerhed er et vigtigt emne, og det er der god grund til. Hvis dine data kommer i de forkerte hænder, kan det få alvorlige konsekvenser.

Er du bekymret for sikkerheden i din virksomheds it-systemer? Så er du ikke alene. Hackere og vira udvikler sig konstant, og det er svært at følge med dem. Men der er skridt, du kan tage for at beskytte dit netværk og sikre dig mod angreb.

Men hvis du ikke har tid eller ressourcer til at optimere din nuværende it-sikkerhedspraksis, hvordan kan du så beskytte virksomheden? Hos Digitell hjælper vi gerne din virksomhed med at stramme op på IT-sikkerheden.

Her er nogle af fordelene ved at optimere din virksomheds it-sikkerhed:

1. Dine medarbejdere vil være mere produktive og gladere, når de ikke er bekymrede for at blive hacket eller få deres data stjålet.

2. Reducerede omkostninger i forbindelse med reparation af beskadiget udstyr og software.

3. Du sparer penge på uddannelse af personalet, når de ikke behøver at lære at undgå at blive hacket, hver gang de opretter forbindelse til internettet!

4. Opretholdelse af stærke, positive relationer med kunder og leverandører.

Jeres samarbejdspartner indenfor IT-sikkerhed

Digitell er jeres partner til at sikre virksomhedens it-sikkerhed. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov og eventuelle udfordringer, og derefter arbejder vi på at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning for din virksomhed.

Vi finder sammen med dig ud af, hvilke sikkerhedsforanstaltninger der er brug for, samt hvilket budget der kan arbejdes med. Vi hjælper dig med at forstå fordelene ved hver enkelt og sikrer, at de passer ind i din overordnede strategi.

Når vi har fundet frem til den bedste løsning til virksomhedens behov, sørger vi for at den implementeres korrekt, således løsningen er fremtidssikret.

Vi ved, at alle virksomheder har forskellige behov, og vi er stolte af at kunne levere unikke løsninger til hver enkelt virksomhed. Uanset om det drejer sig om en simpel firewall eller en komplet katastrofeberedskabsplan, vil Digitell hjælpe dig med at skabe et program, der passer til dit budget og opfylder dine medarbejderes behov.

Kontakt os for at høre mere om IT-sikkerhed

IT-sikkerheden skal være i orden, og det er den selvfølgelig også, når du skriver til os. Ringer du til os, tager vi dit opkald seriøst, og vi værner om dine oplysninger. Send os en besked via vores sikre, krypterede website her på siden.

Hvis du har brug for nyt hardware i forbindelse med, at du får opgraderet din virksomheds IT-sikkerhed, så er vi også behjælpelige med det. Vi tilbyder mange flere services end IT-sikkerhed. Som Flexfone forhandler kan vi tilbyde telefoni erhverv, printer til erhverv samt Microsoft Office 365 Erhverv. Der er næsten ikke den ting, vi ikke kan hjælpe dig med. Vi svarer på alle henvendelser hurtigst muligt, og vi behandler din henvendelse med diskretion.

0
    0
    Indkøbskurv
    Din kurv er tom