Kaffespecialister med forstand på teknik

Kvalitets kaffe er et valg!
Et valg om daglig selvforkælelse – gennem dine sanser
Det er her vi netop kan hjælpe jer

Vi kan ikke blot rådgive dig, før du køber en kaffemaskine eller vælge lige præcis den kaffe, som afspejler hvem din virksomhed er. Vi kan også sørge for, at din kaffemaskine får service, og vi hjælper dig også gerne med at vælge den rigtige kaffemaskine. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med at afklare, om du blot har brug for en maskine, der kan lave espresso, eller om din virksomhed har mere glæde af en maskine, der både kan lave kaffe, te og kakao.

Kvalitet og ekspertise

Vi brænder for kaffe, og vi ved, hvor vigtig kaffe er for mange mennesker i Danmark. Derfor sætter vi en ære i at levere den en kaffeoplevelse udover det sædvanlige. Hvis du har spørgsmål til specifikke kaffeprodukter eller har brug for ekspertviden inden for kaffemaskiner, så er det oplagt at kontakte os, før du træffer et valg. Et valg kan nemlig være besværligt og dyrt, hvis du ikke vælger det rigtige fra starten af.

De gamle opskrifter er sammensat og udviklet gennem generationer og gennem tiden har vi med vores ekspertise taget det bedste og sammensat nogle fantastiske smagsoplevelser skræddersyet præcist til det formål I har behov for. Vores kaffe er resultatet af kærlighed for den gode, økologiske kaffe, de gamle traditioner og de nyeste tendenser. Kombinationen af de afprøvede teknikker og den moderne nysgerrighed har resulteret i nogle af vores egne favoritblandinger. Eksempler på vores egne blandinger er Costa Rica, Colombia, Java og Santos.

Vælg den rigtige kaffe til din virksomhed

Du kan frit vælge mellem alle de forskellige kaffeprodukter, som vi forhandler. Fælles for alle produkterne er nemlig, at vi har udvalgt dem nøje. I udvælgelsesprocessen lægger vi vægt på, at det er kaffe af høj kvalitet, at producenten er med i Fairtrade-ordningen, og at smagsoplevelsen er god og fungerer godt sammen med andre sorter. Det gælder på tværs af alle de forskellige lande, som vi importerer kaffe fra.

Mange af vores produkter er udelukkende Single Origin kaffe, som er betegnelsen for rene kaffebønner, hvor der ikke er andet i end “præcis-hvor- kaffen-stammer-fra”. Det er oplevelsen af præcis de nuancer og den smag, som den enkelte kaffe har. Alle sorter og distrikter er helt specielt udvalgte – alle af bedste kvaliteter fra hvert sit område. Med dette valg sikrer du dig at støtte bæredygtighed og ordentlige forhold for de mennesker, der håndplukker hvert eneste kaffebær.

Når du har truffet en beslutning om valg af kaffe, så bør du også overveje, hvad det enkelte kaffeprodukt vil sige om din virksomhed. Kaffe er nemlig ikke blot kaffe. De signaler, du ønsker at sende, bør stemme overens med de ting, som dine kunder og samarbejdspartnere oplever, når de besøger din virksomhed.

Kaffe, kaffemaskiner, tilbehør, chokolade og te

Vores produktsortiment omfatter både kaffe, kaffemaskiner, rengøringstabletter til kaffemaskiner, chokolade, te og andet tilbehør. Det er derfor oplagt at samarbejde med os, når du og dine kolleger skal have en god kaffeordning.

Vi sørger for at levere, montere og klargøre din nye kaffemaskine, og vi leverer gerne kaffe til maskinen. Du skal blot bestille varerne direkte her på vores hjemmeside. Hvis maskinen mod forventning skulle have driftsproblemer, så kontakter du os blot, og så sender vi en servicetekniker ud til din virksomhed for at afhjælpe problemet.

0
    0
    Indkøbskurv
    Din kurv er tom