Kaffemaskiner

Digitell A/S er en omfattende virksomhed, og derfor kan vi både levere en ny kaffemaskine til dig samt sørge for, at du får en servicetekniker ud til den, hvis den ikke fungerer, som den skal. Hos os kan du også købe kaffe (pulver eller bønner), te, kakaopulver og tilbehør til din nye kaffemaskine. Så er der ikke nogen grund til ikke at kunne byde dine kunder på en god kop kaffe.

En god kaffemaskine, der passer til dine og dine kollegers behov, er afgørende i jeres hektiske arbejdsdag, da koffeinen fra kaffen ikke blot giver et tiltrængt energiboost, men som også smager godt, og som luner på en kølig dag.

Den rigtige kaffemaskine kan være svær at finde frem til, da der findes mange forskellige på markedet, og fordi der ikke er én maskine, som passer til alle. Hvis du og dine kolleger/samarbejdspartnere har brug for en maskine, som kan noget helt særligt, eller hvis du leder efter noget helt bestemt kaffe, så kan du kontakte os for at høre om dine muligheder.

Køb din nye kaffemaskine hos Digitell A/S

Vi sidder ikke blot klar til at svare på dine spørgsmål omkring kaffemaskiner, kaffe, te, kakao og andre produkter, som vi forhandler her hos Digitell. Vi er nemlig også din sparringspartner, når du gerne vil finde ud af, hvilken maskine du skal vælge.

Vores sortiment af kaffemaskiner spænder bredt og dækker over flere mærker. De brands, som vi forhandler kaffemaskiner fra, er bl.a. Carimali og Animo. Vi samarbejder med flere forskellige leverandører, så det er meget tænkeligt, at vi godt kan skaffe en bestemt maskine hjem til dig, selvom den ikke er på vores hjemmeside.

Nogle modeller er udelukkende til at brygge kaffe med, mens andre modeller både kan lave varm kakao, te og kaffe. Indtil flere af maskinerne i vores sortiment kan sagtens lave flere forskellige typer af kaffe. Det kunne eksempelvis være Carimali Silverace, som kan lave nærmest en hvilken som helst type kaffe, som du eller din kunde gerne vil have.

Denne og andre alsidige maskiner har mange gode features. Du kan læse nærmere om hvert produkt ved at klikke ind på det.

Problemer med kaffemaskinen?

Hvis du oplever problemer med din kaffemaskine, så bare rolig. Det er ikke noget problem for vores samarbejdspartnere. Via din aftale med Digitell Coffee får du nemlig service fra en af vores leverandører, som har deres egne serviceteknikere.

Vi samarbejder med Kaffe Lars og Coffema, og via vores forretningsforbindelse til dem, kan du få en tekniker ud til din virksomhed, så din kaffemaskine igen kan brygge kaffe uden problemer. Du kan benytte dig af muligheden for at få en servicetekniker ud til din kaffemaskine ved at ringe eller skrive til os.

 

0
    0
    Indkøbskurv
    Din kurv er tom