Printer og kopimaskiner til erhverv

Vi skelner ikke mellem, om jeres virksomhed er stor, mellemstor, lille, nystartet eller har adskillige år bag sig. Vi skelner heller ikke mellem, om du er en håndværkervirksomhed, et advokatfirma, en uddannelsesinstitution eller noget helt tredje. Det vigtigste for os er nemlig, at du er tilfreds med de produkter og de services, som vi leverer.

Vi forhandler printer og kopimaskiner til erhverv, og fælles for disse maskiner er, at de har en vis volumen, effektivitet og prisleje, som er målrettet virksomheder. Privatpersoner har nok sjældent brug for en maskine af denne kaliber, men vi skal ikke kunne udelukke, at vi gerne vil levere og yde support på printer og kopimaskiner til erhverv såvel til privatpersoner, som driver en hobbyvirksomhed eller et enkeltmandsfirma fra deres privatadresse.

Hos os er mulighederne mange, og vi samarbejder gerne med alle brancher. Hvis du har brug for en printer eller kopimaskiner til erhverv, der kan håndtere mange sider i minuttet samt har adskillige ekstrafunktioner, så kan du have fordel af at samarbejde med os.

01

Aftalegennemgang

Vi gennemgår dit nuværende aftalegrundlag for eventuelle optimeringer, både økonomisk men også løsningsorienteret. Kontakt os og du vil få besøg af vores erfarne konsulenter. Vi laver løsninger med førende partnere som; Develop/Konica Minolta, Kyocera, Xerox, HP, Epson, m.fl.

02

Optimering

Vi udarbejder en fyldestgørende afdækning af din optimale print og kopi løsning i øjenhøjde med dig. Derfor kan vi skræddersy din nye løsning. Vi tilbyder fx. også service på din eksisterende outputløsning.

03

Persondataforordning

GDPR kan ofte være svært at navigere rundt i. Derfor rådgiver vores konsulenter dig således, at du selvfølgelig er på forkant og up-to date på alle krav omkring datahåndtering af personfølsomme dokumenter, både når det angår print- og kopi, men også i relation til jeres IT.

04

Service

Vi kan hjælpe dig og din organisation med daglig servicering af din løsning – fra vores eget serviceteam eller Danmarks største leverandører. Kontakt os og bestil den bedste og hurtigste service på førende produkter fra b.la. Develop/Konica Minolta, Kyocera, Xerox, HP, Epson, m.fl.

05

Follow-me

Har din organisation brug for en simpel eller mere kompleks og funktionel follow-me print- og scanningsløsning? En follow-me løsning forbedrer din sikkerhed og tilgængelighed. Kontakt os for at høre nærmere om vores follow-me løsninger.

06

Tid til at mødes?

Vi tilbyder altid et 100% uforpligtende møde for at gennemgå jeres nuværende setup og give vores anbefaling til en fremtidig løsning. Klik på nedenstående for at booke et møde.

Salg af printer og kopimaskiner til erhverv

Vi forhandler alle digitale løsninger af produkter fra bl.a. Konica Minolta/Develop, Xerox, Kyocera, HP, Epson, Lexmark og Ricoh, og vi er derfor markedsledende leverandør af multifunktionsmaskiner, printere og software.

Vi leverer alt indenfor dokumenthåndtering til jeres kontormiljø. Vi hjælper med optimering af jeres løsning, optimering af jeres aftale, vejledning og rådgivning og meget mere som vedrører printer og kopimaskiner til erhverv.

Vi gennemgår jeres nuværende aftalegrundlag for eventuelle optimeringer, både økonomisk men også løsningsorienteret. Der udarbejdes en fyldestgørende afdækning af jeres optimale print- og kopiløsning – i øjenhøjde med jer. Vi rådgiver jer vedrørende printer og kopimaskiner til erhverv, og sørger for at jeres løsning er 100% optimeret til den skærpede Persondataforordning.

Vi har utrolig stor succes og effekt af at afholde kvalitetsmøder, hvor vi imødekommer nye behov, problemstillinger og løbende analyse. I vil dermed vil I opleve en samarbejdspartner vedrørende printer og kopimaskiner til erhverv, som forstår og kender jeres arbejdsgange, og dermed er klar til at yde den bedste service.

Servicering og support af printer og kopimaskiner til erhverv

Foruden at forhandle produkter fra bl.a. Konica Minolta/Develop, Xerox, Kyocera, HP, Epson og Ricoh, så yder vi også service og support på de printer og kopimaskiner til erhverv, du køber via os. Vi rådgiver dig gerne forud for køb, sådan at du hverken får en maskine der kan mere eller mindre, end det du har brug for.

Fordelen ved at samarbejde med os om printere, kopi- og multifunktionsmaskiner er, at du får adgang til vores service- og supportafdeling. Vi har nemlig et internt hold, som tilbyder service på printer og kopimaskiner til erhverv. Vi kan hjælpe både med praktiske ting i forhold til, hvis printeren har papirstop, eller hvis det driller med at få installeret den rigtige driver til maskinen.

Samarbejd med os om mere end bare print og kopi

Hos Digitell får du ikke kun et godt produkt til en god pris og med medfølgende service og support. Du får også en stærk samarbejdspartner inden for andre områder. Vi kan bl.a. hjælpe dig med at få styr på din IT-sikkerhed, at opsætte netværk og at få styr på kaffen og/eller teen i virksomheden.

Vi har samlet de bedste rådgivere og teknikere inden for alt fra IT-sikkerhed til print og kopi i vores team, der kan hjælpe dig med at finde løsninger til dine behov.

Hvis du ikke har tid til at være IT-chef, men alligevel gerne vil have en stærk samarbejdspartner inden for IT, så er vi det helt rigtige valg for dig. Vi kan hjælpe dig med at få styr på din IT-sikkerhed, opsætte netværk, te og kaffeløsninger mm.

Printer og kopimaskiner til erhverv i topklasse

Hvis du er på udkig efter en ny printer og kopimaskine til erhverv, så har du kommet til det rette sted. Hos os finder du både printere og kopimaskiner til erhverv, og vi har samlet de tre primære mærker på vores hjemmeside, så du kan finde mere information om hvert enkelt produkt. Hos os er mulighederne mange, og vi samarbejder gerne med alle brancher.

Hvis du har brug for en printer og kopimaskiner til erhverv, kan vi hjælpe dig med at få den bedste løsning for din virksomhed. Vi ved godt, at det kan være svært at finde den rette printer eller kopimaskiner til erhverv, men hos os kan du altid få professionel rådgivning omkring dit valg af printer og kopimaskiner til erhverv.

Vi har forskellige modeller at vælge imellem, så der er noget for enhver smag og behov! Således kan du få den helt rigtige løsning til din virksomheds behov. Hvis du ikke kan finde det produkt eller de specifikationer, du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Hos Digitell kan vi tilbyde en samlet erhversløsning. Som Flexfone forhandler kan vi tilbyde erhvervstelefoni i topklasse. Derudover tilbyder vi IT løsninger bl.a. Microsoft Office 365 Erhverv samt kaffe løsninger til din virksomhed. 

0
    0
    Indkøbskurv
    Din kurv er tom