Print & Kopi

Xerox-produkter

Hos Digitell samarbejder vi med en bred vifte af leverandører inden for print og kopi. Et af de kendte og anerkendte brands inden for området er Xerox, og vi forhandler både de mindre modeller, der kan stå på et bord, og de større multifunktionsmaskiner, som står på gulvet.

De særlige Xerox-maskiner, der både kan printe, scanne og fotokopiere kaldes multifunktionsprintere eller alt-i-én-maskiner, og de kaldes også for MFPer. MFP er netop en forkortelse for multifunktionsprinter. Flere af disse modeller kan kobles på din virksomheds WiFi, hvilket er praktisk, sådan at du og dine kolleger altid kan styre maskinen fra en telefon eller tablet og på den måde nemt kan udskrive dokumenter.

Med vores mere end 40 års erfaring inden for IT, er vi mestre i at finde frem til lige netop den printer, kopimaskine eller alt-i-én-løsning, som er mest optimal til din virksomhed.

En stor eller en lille model?

At vælge en printer til erhverv kan være en stor og svær beslutning, men det behøver det ikke være. Vi hjælper dig gerne med at afdække din virksomheds behov for print, scan og kopi, og sammen med dig kan vi finde frem til, hvilken model det giver mest mening at investere i. En stor maskine kan mange ting, men hvis behovet ikke er særlig stort, og der blot er brug for at printe et par fakturaer i ny og næ, så kan du sikkert sagtens nøjes med en mindre bordmodel.

Hvis du derimod har behov for at kunne printe dine egne tryksager og klipse dem sammen samt at scanne dokumenter ind og lave fotokopier, så kan du overveje en MFP-model. De store modeller koster dog mere, og de fylder også mere.

Vi forhandler et stort udvalg af printere, scannere og multifunktionsmaskiner, og vi forhandler også modeller fra bl.a. Epson, Develop og Ricoh. Så hvis du mangler en maskine, som du ikke finder blandt vores Xerox-produkter, så kan du finde en passende model blandt vores øvrige sortiment. Alternativt kan du kontakte os for at forhøre dig om mulighederne for, at vi skaffer en bestemt printer, scanner eller MFP-model hjem til dig.

Service, forbrugsstoffer og kompetent rådgivning

Når du handler med os, så får du ikke blot en kvalitetsmaskine, som er optimal i forhold til dine behov, og som har fornuftige driftsomkostninger. Du får også adgang til vores kompetente rådgivning og service. Vi har nemlig interne eksperter inden for print, kopi og scan. Disse eksperter er også skarpe til at håndtere IT, og vi kan derfor hjælpe dig med at få din maskine til at køre fejlfrit igen, hvis der skulle opstå problemer med den.

Foruden rådgivning og hurtig service fra dygtige teknikere, så får du også mulighed for at købe forbrugsstoffer via os. Forbrugsstofferne omfatter bl.a. toner og blæk, og hvis du har behov for det, så rykker vi også gerne ud på din adresse for at udskifte en tom blæk- eller tonerpatron.

Hvis du selv er ferm på fingrene til at fikse papirstop og printstop, så vil vi også gerne rådgive dig gennem processen via telefon. Hvad du foretrækker er op til dig. Kontakt os i dag via telefon, mail eller vores kontaktformular for at høre om mulighederne for at få leveret en kvalitetsmaskine fra Xerox.

Xerox A3 Multifunktion

Xerox altalink
C8130, C8135, C8145, C8155, C8170

 • Den mest solgte A3 farve serie fra Xerox
 • ConnectKey®-teknologi beskytter mod trusler med stærk printer- og datasikkerhed
 • App-baseret MFP – yderst moderne og intuitivt brugerdisplay
 • A3 og A4 = samme pris med serviceaftale
 • Indbyggede mobilitetsfunktioner gør det nemt at opkoble og printe til en hvilken som helst enhed

PRINTHASTIGHED

Fra 30 til 70 sider pr. minut – både i S/H og farve

FØRSTE UDSKRIFT

Fra 3,0 sekunder

SCAN PR. MINUT

Op til 180 sider pr. minut

HARDWARE

Op til 8 GB ram / 128 GB harddisk

EFTERBEHANDLING

Mulighed for efterbehandling samt ekstra store sidemonterede kassetter på alle modeller

Xerox versalink
C7020, C7025, C7030

PRINTHASTIGHED

Fra 20 til 30 sider pr. minut – både i S/H og farve

FØRSTE UDSKRIFT

Fra 5,6 sekunder

SCAN PR. MINUT

Op til 139 sider pr. minut

HARDWARE

Op til 4 GB ram / 320 GB harddisk

EFTERBEHANDLING

Mulighed for intern office efterbehandler

Xerox primelink
C9065 & C9070

 • Banebrydende ny produktionsserie fra Xerox®
 • Xerox® PrimeLink® C9065/C9070 printer har markedets mest fleksible funktioner
 • Udskift CMYK-tonere med specialfarver med Xerox® Adaptive CMYK Plus-teknologi
 • Udskift tonere med Xerox® Vivid tonerkit til spændende, nye anvendelsesområder med glitrende metallic, hvid og klar
 • Eller udskift med Xerox® Fluorescerende tonerkit til iøjnefaldende, farvefulde print, som gløder under UV-lys

PRINTHASTIGHED

Fra 65 til 75 sider pr. minut – både i S/H og farve

MAKS. PAPIRKAPACITET

7.260 ark (magasin 1 og 2: 500 ark, magasin 3: 870 ark, magasin 4: 1.140 ark, stor fremfører med magasin 1 og 2: 4.000 ark)

BILLEDKVALITET

Brancheførende billedkvalitet med 2400 x 2400 dpi opløsning, VCSEL ROS og EA Eco med lavt smeltepunkt og glat finish i offsetkvalitet

GENNEMSNITLIG, MÅNEDLIG PRINTVOLUMEN (AMPV)

10.000 til 50.000 sider pr. måned

EFTERBEHANDLING

Xerox A4 Multifunktion

Xerox versalink
C405, C505, C605

*denne modelserie fås også i s/h

 • Xerox® ConnectKey® technology-aktiveret smart Workplace Assistant – ligesom på A3 “storebror-serien”
 • ConnectKey®-teknologi beskytter mod trusler med stærk printer- og datasikkerhed
 • App-baseret MFP – yderst moderne og intuitivt brugerdisplay
 • En af markedets bedste A4 multifunktionsmaskiner; høj kapacitet, høj ydeevne, høj kvalitet og top kvalitet

PRINTHASTIGHED

Fra 35 til 55 sider pr. minut – både i S/H og farve

FØRSTE UDSKRIFT

Fra 7,0 sekunder

SCAN PR. MINUT

Op til 35 sider pr. minut

HARDWARE

Op til 4 GB ram / 320 GB harddisk

EFTERBEHANDLING

Mulighed for intern office efterbehandler og en af de eneste maskiner med mulighed for mailbin

Xerox A4 & A3 Printere

xerox versalink
C400, C500, C600

*denne modelserie fås også i s/h

PRINTHASTIGHED

Fra 35 til 53 sider pr. minut – både i S/H og farve

FØRSTE UDSKRIFT

Fra 5,0 sekunder

HARDWARE

Op til 2 GB ram / 320 GB harddisk

EFTERBEHANDLING

Efterbehandler til hæftning af 50 ark samt mailbin: 4 stk. 100-arks rum

Xerox versalink
C8000 & C9000

 • Farveprinter, som understøtter A3 og bannere
 • Ideel til mellemstore arbejdsgrupper, som kræver professionelle farver
 • Overlegen læsbarhed og exceptionel mediehåndtering
 • Mobilprint, app-teknologi og mange efterbehandlingsmuligheder
 • ConnectKey®-teknologi beskytter mod trusler med stærk printer- og datasikkerhed

PRINTHASTIGHED

Fra 45 til 55 sider pr. minut – både i S/H og farve

FØRSTE UDSKRIFT

Fra 9,7 sekunder

HARDWARE

Op til 4 GB ram / 320 GB harddisk

EFTERBEHANDLING

1.500 arks sorteringsmodul og 500 arks topbakke, 50 arks flerpositions hæftning og 2/3-hulning plus ryghæftning for pjecer (2 til 16 ark, 64 sider) og V-foldning

Skal din næste kopi- og printløsning være fra Xerox, leveret af Digitell?

Printere og MFP’er fra Xerox er pålidelige og effektive

Xerox er en smart og sikker printer/MFP.

Moderne virksomheder kræver effektive løsninger, og det krav opfylder Xerox printer. Printeren er topmodellen hos Digitell, og det er en printer, der kan klare alle behov. Virksomheden får med eksempelvis C8000-serien en full-printerløsning. En printer skal køre som en vigtig del af den daglige drift, og der er ikke plads til halve løsninger. Derfor vælger mange i dag Xerox, uanset om det er en større eller helt store virksomheder, der søger en printer, der kan det meste.

Høj ydeevne og pålidelighed

Eksempelvis Xerox C8000-serien har en ekstrem høj ydeevne, der giver gode muligheder for at udnytte ressourcerne i virksomheden effektivt.
Der er med Managed Print Services mulighed for fjernovervågning af forbrugsstoffer og services.

Selv på store formater har virksomheden desuden mulighed for at vælge en udskriftsopløsning på 1200 x 2400 dpi. Det giver meget tydelig tekst og knivskarpe farver i det professionelle print.

High-end printere og multifunktionsprodukter

Xerox C8000 kan man med god ret kalde for hig-end printere. Der er tale om topmodeller med smarte og effektive løsninger på virksomhedens printerbehov.

Farveprinterne er superskarpe på farvekvalitet og høj ydeevne, og på den moderne arbejdsplads er en Xerox printer med til at forbedre produktiviteten og giver medarbejderne en helt unik brugeroplevelse.

De forskellige enheder – mobil eller tablet – kan sammen med cloud-forbindelse og forskellige apps gøre hverdagen lettere og meget mere effektiv. De forskellige funktionaliteter er intuitive og meget lette at bruge, hvilket sikrer, at de også bliver brugt.
En investering i en Xerox maskine er derfor også en investering i virksomheden.

Xerox udvikler hele tiden nye apps, og dermed er en Xerox også fremtidssikret og giver gode muligheder for at arbejde smartere med virksomhedens kommunikation.

Vores high-end program af kvalitetsprintere omfatter også Develop Ineo-serien og Konica Minolta. Du finder her desuden en lang række produkter og øvrigt tilbehør til din printer.

Onlinesikkerhed for din kopi- og printløsning fra Xerox

Online-printere skal beskyttes godt, for at forhindre uønsket adgang eller spredning af malware via printeren. Xerox har et omfattende system til at forhindre angreb og en firmware-verificeringsstest ved aktivering af printeren. McAfee’s hvidlistningsteknologi beskytter jeres sårbare dokumenter ud fra de højeste standarder.

Uovertruffen kvalitet

Når Digitell leverer en printer fra Xerox, er der tale om en printer i superklassen. En Xerox fungerer fejlfrit og optimalt – hver dag. Derfor er printeren et led i at gøre virksomheden mere effektiv og højne produktiviteten.

Samtidig er der i selve printeren færre dele, der kan bevæge sig – og det giver en langt mere robust printer, der kræver mindre vedligeholdelse.

Digitell – god service

Præcis som vores printere lever op til de højeste standarder, er der Digitell fornemste opgave at yde den samme gode service, som vi selv forventer af vores leverandører.

Derfor er vi stolte over, at vi er forhandlere af såvel Xerox som Develops printere, der har markedets højeste standarder. Der er i moderne virksomheder ikke plads til at vente på service eller reparationer, og derfor er et godt køb hos os også begyndelsen til god service. De to ting kan ikke skilles ad.

Den gode service og hurtig ekspedition er vores fornemste kendetegn, og vi er glade for at mange kunder i deres testimonials fremhæver netop disse egenskaber, når de omtaler os. Lad os hjælpe dig og din virksomhed til den helt rigtige printer og kopimaskine løsning.

0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tom