Fremtidens telefoni til erhverv – professionel  erhvervstelefoni

Man har svært ved ikke at sige telefoni, når man siger IT og erhvervsvirksomhed. For mange virksomheder i Danmark er det formentlig uoverskueligt at skulle finde en god erhvervstelefoni løsning. En erhvervstelefoni løsning om både medarbejdere, chefer, investorer og andre parter kan lide at anvende. Sidst men ikke mindst en erhvervstelefoni løsning som er nem og simpel at betjene.

Derfor har vi valgt at indgå et samarbejde som Flexfone forhandler. Når du får en erhvervstelefoni løsning fra dem via Digitell A/S, får du tryghed i dit valg af telefoni til erhverv.

Hvis du har spørgsmål til Flexfone og deres erhvervstelefoni løsning Myfone, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre mere. Du kan også læse mere direkte på Flexfones hjemmeside. Hvad enten du kontakter os forud for bestilling af Flexfones telefoni til erhverv, eller om du bestiller telefoni til erhverv via os med det samme, så er du altid garanteret venlig, kompetent og hurtig service.

Professionel erhvervstelefoni med Flexfone

Der er mange forskellige erhvervstelefoni løsninger på det danske marked, og der er også mange, der er værd at overveje. Vi har valgt et samarbejde som Flexfone forhandler, fordi det er et kyndigt firma, som har forstand på telefoni til erhverv og IT. Flexfone har været i branchen i flere år. Derfor står vi inde for samarbejdet med dem.

Vores samarbejde som Flexfone forhandler er ekstra stærkt, da de har helt styr på telefoni til erhverv og IT, og fordi vi har forstand på data, software, hardware og IT. Vi har mere end 40 års erfaring inden for IT-branchen. Ved at vælge os, som Flexfone forhandler, får du en stærk samarbejdspartner på jeres erhvervstelefoni løsning.

Flexfones erhvervstelefoni løsning hedder Myfone. Den består af en kraftfuld kommunikationsløsning, der fungerer som omstillingsbord på din PC. Du kan også bruge Myfone som app på din smartphone, og du kan dermed nemt tage din “fastnettelefon” med dig.

Flexfone er et dansk selskab med mere end 40 ansatte og adskillige års erfaring inden for telebranchen og telefoni til erhverv. Firmaet blev etableret i 2011, og de tilbyder også internetløsninger. En af fordelene ved at vælge Myfone er, at du får fleksibiliteten af en mobiltelefon samtidig med, at du bibeholder funktionaliteten af fastnettelefonen. En anden fordel er, at du kan have glæde af Flexfones erhvervstelefoni løsning direkte i Teams.

Telefoni til erhverv – vi er autoriseret Flexfone-forhandler

Flexfone er en professionel udbyder af erhvervstelefoni. Vi har udvalgt Flexfone nøje, ligesom de også har været kræsne, da de valgte at samarbejde med os som Flexfone forhandler. De går nemlig højt op i at have forhandlere, som de kan regne med, sådan at vi sammen kan give dig og andre kunder den bedste oplevelse af deres produkt.

Ligesom Flexfone sætter en ære i at have et proaktivt og hjælpsomt samarbejde med os og andre forhandlere. Ja så går vi også op i at yde de samme ting over for dig. Derfor får du ikke blot proaktiv og hjælpsom service og support hos os som Flexfone forhandler. Du får også kvalitet, troværdighed, kompetent opsætning og venlig rådgivning.

Vi er stolte af at være en autoriseret Flexfone forhandler. Som Flexfone forhandler leverer vi professionel telefoni til erhverv, og tilbyder en række tjenester, der er skræddersyet til dine behov indenfor telefoni til erhverv. Vi arbejder altid dedikeret på levere erhvervstelefoni i topklasse. Vi ved, hvad der skal til for at få din virksomhed til at køre gnidningsløst. Vi er også stolte af at kunne sige, at vi har flere års erfaring indenfor erhvervstelefoni.

Fordelene ved en erhvervstelefoni løsning

En erhvervstelefoni løsning er afgørende for enhver virksomhed. Den er rygraden i din kommunikation med kunder, medarbejdere og partnere.

Med en Flexfone erhvervstelefoni løsning får du god, stabil, fleksibel og brugervenlig telefoni til erhverv, der skaber værdi for både medarbejdere og kunder. Dine medarbejdere vil opleve, at deres arbejde bliver lettere hver dag, og dine kunder vil nyde godt af professionel opkaldshåndtering.

Du vil naturligvis have den bedste erhvervstelefoni løsning til din virksomhed, og det vil vi være med til at sørge for. Derfor har vi valgt at blive Flexfone forhandler, en erhvervstelefoni løsning til virksomheder, der gør alting nemmere og mere effektivt.

Telefoniløsningen til erhverv er designet med dine behov i tankerne. Vi har gjort det nemt at opsætte, administrere og vedligeholde alt sammen fra ét centralt dashboard. Vi er her for dig hele vejen igennem, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget. Nemlig at drive din virksomhed!

Er du på udkig efter en komplet erhvervstelefoni løsning?

Som Flexfone forhandler kan vi tilbyde en komplet erhvervstelefoni løsning. Med denne erhvervstelefoni løsning kan alle dine enheder ringe på samme tid. IP-telefoni, mobiltelefoni, omstilling og internet er inkluderet i den samlede løsning fra Flexfone.

Fremtidens telefoni til erhverv handler om fleksibilitet og stabilitet. Vi ønsker at hjælpe dig med at drive din virksomhed hvor som helst, så du kan bruge mere tid på det, du elsker. Samtidigt mindre tid på at bekymre dig om den teknologi, der holder din virksomhed kørende.

Med en erhvervstelefoni løsning fra Flexfone, får du en online omstillingsbord til rådighed. Med dette omstillingsbord får du adgang til din erhvervstelefoni fra alle dine enheder. På den måde kan du stadig være i kontakt med kunder og kolleger, uanset om du er på farten, på kontoret eller hjemme i privaten.

Søger du andre løsninger udover telefoni til erhverv. Så kan vi bl.a. tilbyde printer og kopimaskiner til erhverv, Office 365 Erhverv samt IT løsninger

Kontakt os venligst i dag, såfremt du ønsker at høre mere om vores telefoni til erhverv løsninger.

0
    0
    Indkøbskurv
    Din kurv er tom