En virksomhed med flere ben at stå på

Vores virksomhed spænder over flere produkter og services, og på den måde er vi den oplagte partner, hvis din virksomhed har brug for kompetent samarbejde med os inden for både IT, print, service, IT og hosting, telefoni, finansiering, kaffeservice og handel med kontormaskiner.

Vi kan tilbyde dig et bredt samarbejde, hvor du som kunde kan have glæde af alle vores spidskompetencer. Da hvert ben af vores forretning er solidt, står vi også stærkt, når vi blot samarbejder med dig på ét af områderne. Derfor satser vi fuldt ud på at være din totalleverandør til alle kontormiljøer, hvor der bl.a. er brug for IT-, telefoni- og dokumenthåndteringsløsninger samt garanti for en god kop kaffe.

Flere kompetencer under samme tag

De mange specialistområder, som vi besidder viden indenfor, dækker overordnet over mange ekspertiser. Årsagen hertil er, at vi i praksis har flere fagområder under samme tag. Derfor får du som kunde en tryghed ved at handle og samarbejde med ét firma inden for alt fra IT herunder Microsoft Office 365 Erhverv, print- og kopi, service, til telefoni og kaffe, og du kan derfor nøjes med at handle med os på alle områder i stedet for at have en samarbejdspartner på hvert område.

Vores services er oplagte for dem, der arbejder på kontor, men vi vil også gerne have kontakt med firmaer, som ligger lidt udenfor den kundekreds, vi normalt beskæftiger os med. Hvad enten du har brug for en printer i tømrervirksomheden, eller om du har brug for en uovertruffen erhvervstelefoniløsning til dit marketingbureau eller noget helt tredje, så er vi den rette samarbejdspartner.

De forskellige fagområder ligger under samme kompetencehus, og du får derfor glæde af både skarpe hjerner og skarpe priser, når du samarbejder med et af vores fagområder.

Morten Vernon Nielsen, Søren Nøddekær & Ferhat Özden.

Ejerne af Digitell

IT, print, service, telefoni og kaffe

Digitell A/S er specialister inden for bl.a. IT-løsninger, software, kopi & print, IT-support og -service samt hardware og forbrugsstoffer. Du skal derfor samarbejde med vores IT-specialister, hvis der er knas med dit IT, eller hvis du bare gerne vil have support eller tjek af dit IT. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig og dit firma, uanset hvilke ønsker, behov eller IT-udfordringer I har.

Vores kaffespecialister sørger for, at du og dine kolleger får energi til dagens arbejde. Hvad enten du har fået nok søvn om natten eller ej, er det rart med en kop kaffe hver dag, og det sætter vi en ære i at sørge for, at du kan få. Derfor skal du samarbejde med vores kaffeentusiaster, hvis du gerne vil købe kaffe, kaffemaskiner eller måske vandkølere.

Sidst men ikke mindst omfatter vores virksomhed også området kopi og print. Dette ben af vores firma har fokus på printere og kopimaskiner, og via denne del af vores virksomhed kan du gøre brug af vores samarbejde med leverandører af Develop-, HP- og Xerox-maskiner. Herunder denne del af firmaet ligger der selvfølgelig også service og fjernsupport. Vi siger selvfølgelig, men for andre leverandører af print- og kopimaskiner er det langt fra en selvfølge, at disse ting følger med. Det gør de hos os.

Læs mere om hvert område af vores virksomhed, eller kontakt os med det samme.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Der er mange måder, hvorpå du kan komme i kontakt med os. Du kan enten bruge vores kontaktformular, ringe til vores hovednummer eller et direkte telefonnummer til en bestemt medarbejder, eller du kan sende os en e-mail på info@digitell.dk. Hvis du ved, hvilken medarbejder du gerne vil i kontakt med, kan du finde kontaktoplysningerne her!

Hvis du er i nærheden af vores fysiske adresse, så kan du også komme forbi til en snak om dine behov. Vores virksomhed er placeret i Glostrup på adressen Tjalfevej 15. Du kan ringe til os alle hverdage fra kl. 8:30 til 16:00, og du kan altid forvente en venlig, hjælpsom og serviceminded betjening, når du kontakter os.

0
    0
    Indkøbskurv
    Din kurv er tom