IT & hosting

IT Konsulentydelser

Hos Digitell er vi et Microsoft certificeret konsulenthus med fokus på IT infrastruktur. Vi har siden 2005 hjulpet mange virksomheder med at levere Professionelle IT konsulentydelser til erhvervslivet. Vores IT konsulenter står klar til at sikre kunderne får den service og kvalitet vores kunder forventer.

IT Sundhedstjek

Digitell sørger for at udarbejde et sundhedstjek af hele virksomhedens IT infrastruktur og installationer ved hjælp software og erfarne IT-konsulenter. Vi vil scanne alle enheder på kundens netværk og sørge for at ud fra kommende faktorer ikke påvirker den daglige drift. Vi opsamler alle data og præsenterer et løsningsforslag til kunden ud fra deres behov. Opsamlingen af data omfatter IKKE adgangskoder og vi får ikke adgang til kundens interne systemer medmindre kunden specifikt ønsker dette til gennemgangen. Kunden vil være med os på sidelinjen og vi vil fremlægge en plan inden igangsætning. Efter sundhedstjekket vil alle agenter og software afinstalleres fra kundens systemer.

IT Rådgivning

Digitell tibyder den rigtige skræddersyede IT Rådgivning efter jeres behov. Vores erfarne certificerede IT konsulenter vil sætte sig ind i kundernes behov og målsætninger og bidrage med den rigtige løsning. Vi følger den teknologiske udvikling, hvilket gør det vigtigt for vores kunder at have os med på sidelinjen. Digitell vil bistå med planlægning, migrering og implementering af det nye IT-setup. Digitell har ressourcerne og kompetencerne til at analysere, teste og vedligeholde supporten til kunderne.

IT Support

Når du vælger Digitell som samarbejdspartner får du en IT-afdeling med alle kompetencer samlet ét sted. Med os som IT-afdeling vil det gøre det nemmere for jeres virksomhed at den daglige IT drift fungerer og medarbejderne altid får support ved behov. Som din IT-afdeling er vores formål at jeres IT-drift sikrer et stabilt driftsmiljø og høj oppetid. Vi tror på forebyggelse fremfor brandslukning, og hvis der skulle ske fejl opdages dette som oftest inden skaden er sket. Kort beskrevet er vi der for jer fra A-Z.
0
    0
    Indkøbskurv
    Din kurv er tom